Verkiezing Speelotheek van het Jaar 2018

Welke activiteiten organiseer je om iedereen (jong en oud, met of zonder beperking) aan het spelen te krijgen? Doen jullie misschien mee aan een Buitenspeeldag of Burendag? Zoek je contacten met je doelgroep door het organiseren van bijvoorbeeld een Mama-café? Er zijn talloze mogelijkheden om het thema van 2018 Heel Holland speelt in praktijk te brengen. De jury hoort graag wat jullie ondernemen!

Wat moet je doen om kans te maken op deze eervolle titel?

  • Meld jouw speelotheek aan! Dit kan door een mail te sturen naar secretariaat@speelotheken.nl. Doe dit voor 15 maart, want op deze dag sluiten wij de inschrijving. Wij sturen je dan een handleiding voor het verslag.
  • Maak een verslag waarin duidelijk wordt hoe jouw speelotheek het thema Heel Holland speelt heeft ingevuld of zal invullen. Dit verslag ontvangen wij graag uiterlijk 1 juli 2018.

De ingezonden verslagen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. Op 30 juli maakt de jury bekend welke drie speelotheken het beste verslag hebben aangeleverd. Deze drie speelotheken mogen zichzelf presenteren op de Landelijke VSN-dag op 29 september in Hoogeveen. De aanwezige leden kiezen vervolgens de Speelotheek van het Jaar 2018.