Regiocontactpersonen

Wat doet een regiocontactpersoon?
Een regiocontactpersoon geeft informatie vanuit het bestuur door aan de speelotheken binnen de regio en andersom. De regiocontactpersoon organiseert voor speelotheken ÚÚn of twee keer per jaar een bijeenkomst waarin informatie rond themas wordt uitgewisseld. Speelotheekbestuurders en vrijwilligers kunnen zo bij elkaar een kijkje in de keuken nemen. Als er tussendoor nieuws is uit de provincie kunnen de leden een mailing verwachten van hun regiocontactpersoon.

Organisatie

Tweemaal per jaar overleggen alle regiocontactpersonen en de co÷rdinator regiocontacten met elkaar op een centrale plek in het land. Verder gaat het onderlinge contact veelal via email.
Evenals de bestuursleden van de VSN zijn de regiocontactpersonen vrijwilligers. Reiskosten en andere onkosten worden natuurlijk vergoed en we doen ons best om ook voor onszelf tijd in te ruimen voor deskundigheidsbevordering!


Werken als regioconctactpersoon

Lijkt het je leuk om in de eigen regio contactpersoon te worden tussen de speelotheken en het bestuur? Je bent de speurneus van de provincie, altijd op zoek naar informatie die voor jouw speelotheken relevant is. Je houdt van organiseren, vindt het leuk om collegas te ontmoeten. Je vindt het ook belangrijk dat speelotheken van elkaar wijzer worden. 

Als je jezelf herkent in de bovenstaande steekwoorden, zijn we op zoek naar jou!
Vraag informatie aan bij de co÷rdinator regiocontacten!
secretariaat@speelotheken.nl