Ouders en grootouders weten de speelotheek steeds vaker te vinden, maar ook voor gastouders is speelgoed lenen een uitkomst. Els Rebel komt sinds 1996 in de speelotheek. “Waarom? Omdat het voor mij heel fijn is dat ik iedere keer nieuw speelgoed aan kan bieden aan mijn oppaskinderen. Ik ben gastouder van beroep en pas al 27 jaar lang op de kinderen van werkende ouders. En waar kun je kinderen nu blijer mee maken dan met goed speelgoed? Sinds ik lid ben ga ik iedere maandagochtend samen met de oppaskinderen richting de speelotheek, waar ik met hen nieuw speelgoed uitzoek. De speelotheek is niet meer weg te denken uit mijn systeem. Het lidmaatschap van de speelotheek is niet duur, maar belangrijker is dat ik dankzij de speelotheek mijn oppaskinderen altijd speelgoed kan geven dat past bij hun ontwikkeling en leeftijd.”

 

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment