Welkom bij Vereniging Speelotheken Nederland!

De Vereniging Speelotheken Nederland is een vereniging voor speelotheken en door speelotheken. De Vereniging brengt speelotheken met elkaar in contact en zet zich in om het belang van speelotheken aan te tonen en uit te breiden. Ervaringen worden uitgewisseld en speelotheken ondersteunen, inspireren en stimuleren elkaar.

MEER OVER ONS

Landelijk netwerk van speelotheken

Alle aangesloten speelotheken staan overzichtelijk bij elkaar.Vind collega speelotheken bij jou in de buurt »

Lidmaatschap loont

Als lid van de VSN deel je kennis en ervaring met andere speelotheken via het forum en Facebook, krijg je korting bij verschillende leveranciers en profiteer je van nog veel meer voordelen.Ontdek alle voordelen van lidmaatschap »

Blijf op de hoogte

Als lid van de VSN krijg je ook de nieuwsbrief vol informatie over spelen en besturen van een speelotheek.Word gelijk lid »
HEB JE EEN VRAAG?

NIEUWS

Speelotheek Eemland haalt de krant

Speelotheek Eemland is een inzamelingsactie begonnen voor Amersfoorters met een kleine portemonnee. Het doel is om vijftig gezinnen een jaarabonnement te schenken, zodat ze gratis leuk speelgoed kunnen lezen. Lees meer en doneer op deze webpagina!

Lees meer

Beeldverhaal over spel: Emir heeft plezier

Emir heeft plezier geeft ouders informatie over het belang van spelen en praten met je kind. Het beeldverhaal bestaat uit tien aansprekende illustraties, gecombineerd met eenvoudige tekst. Ook de speelotheek komt naar voren in dit beeldverhaal. Spel aan Huis Nederland heeft het beeldverhaal ontwikkeld, in samenwerking met Pharos. Voor wie? Het beeldverhaal is speciaal gemaakt…

Lees meer